Om oss:

Entusiaster

Vi hjelper deg å foredle dine råvarer!


Hvem

Matentusiaster

Hva

Brenner for mangfold og gode matopplevelser

Kompetanse

Bred erfaring innen merkevarebygging og konseptutvikling

Sted

Oslo

Kort fortalt

Vi hjelper deg med å lansere dine produkter i markedet.

Hvorfor

Vi jobber for den norske bonden.


Vi reiser landet rundt på jakt etter gode konsepter.

Henriette og Bente i Kjøttcompagniet.

Vi jobber med

…å utvikle kjøtt- og egg-konsepter basert på lokal identitet, særegen opprinnelse eller spesielle kvaliteter knyttet til produksjonsmetode, tradisjon eller råvare.

Nortura etablerte Kjøttcompagniet 1. januar 2016 for å ivareta markedets ønsker om mer lokalmat, norske spesialiteter, tradisjonsmat og økologiske produkter. Vi mener Nortura er Norges største lokalmatprodusent med 18.800 eiere, spredd ut over hele landet. Mange av våre konsepter markedsføres under merkevarene Gilde, Prior, Eldhus og Thulefjord.

Kjøttcompagniet ser etter muligheter til å skape konsepter med identitet som vil gi matglede til forbrukeren innen alle våre åtte varestrømmer; svin, storfe, lam, kje, kylling, kalkun, egg og vilt.

Hva gjør vi?

  • Vi hjelper deg med å avdekke markedspotensialet
  • Vi kommersialiserer dine ideer eller produkter
  • Vi holder tak i hele prosessen og har dialog med alle leddene igjennom hele verdikjeden – fra jord til bord

Hva gjør du?

  • Du utvikler og produserer de beste råvarene med din kunnskap og erfaring
  • Du kontakter oss for å diskutere muligheter 

HELSE, BÆREKRAFT OG MATGLEDE

Kjøttcompagniet følger Nortura sin strategi for samfunnsansvar. Nortura baserer sine prioriteringer på helse, bærekraft og matglede etter den såkalte Nortura-modellen. Denne modellen står i sentrum for hvordan Kjøttcompagniet jobber. Det er helt essensielt at vi klarer å levere på samfunnets forventninger om å bidra til bedre helse og bærekraft. 

Les mer om dette hos Nortura.

Nortura-modellen

Utmerekelser.

Vi er stolte av produktene vi lager. Ikke bare er forbrukerne fornøyd, flere produkter har også fått utmerkelser:-)

Vinner av Årets kjøtt 2016

Gilde Sommerlam Grillribbe ble kåret til Årets kjøtt 2016

Finalist Årets kjøtt naturell 2014

Gilde Høyfjellsrein fra Jotunheimen og Valdres Ytrefilet var finalist i Det Norske Måltid 2014.

Finalist Årets kjøtt bearbeidet 2014

Eldhus Vossakorv var finalist i Det Norske Måltid 2014.

Finalist Årets Kjøtt 2016

Klosterlam lammecarrè var finalist i Det Norske Måltid 2016.

Gull - NM i kjøtt 2015

Thulefjord Lammerull vant gull i NM i kjøtt 2015

Årets produkt - NM i kjøtt 2015

Thulefjord Lammerull ble kåret til Årets produkt i NM i kjøtt 2015

Årets kokk 2017

Klosterlam var råvaren på vinnerfatet til Team Cap med kokken Christian André Pettersen i spissen.

Best i test VG:

Høgfjelllslam pinnekjøtt fikk terningkast seks i VG jula 2016


Kontakt oss

Vi vil gjerne høre fra deg


KC-i-enga.jpg#asset:258

Har du en god idé til et produkt eller en produktserie, som burde vært lansert i det norske markedet?

Gir du dine dyr et spesielt fôr? Har du et interessant samarbeid? Har gården din en spesiell historie? Kanskje sitter du på en egen oppskrift du vil dele med oss?

Beskriv idéen eller produktet ditt så godt du kan. Fokuser på hva som gjør det spesielt eller annerledes. Ta med alt du tror kan være interessant for oss å vite. Vi ser frem til å høre fra nettopp deg!

Bente Avseth-Bakke

Bente Avseth-Bakke

Bente Avseth-Bakke

Jeg jobber som leder av Kjøttcompagniet og er involvert i det meste. Ikke nøl med å ta kontakt med meg hvis du har noe du lurer på.

Lukk Kontakt Bente
Henriette B. Eriksen

Henriette B. Eriksen

Henriette B. Eriksen

Jeg jobber med storfe og vilt. Kontakt med meg gjerne dersom du har en ídé til en spennende storfeserie eller et viltprodukt, som du ønsker å dele med norske forbrukere.

Lukk Kontakt Henriette