Våre historier:

Livèchekylling

Fra tre gårder i Østfold

Dyr

Kylling

Rase

Ross Rowan

Sted

Østfold

Spesialitet

Livèche – kyllinger fôret på frisk luft og kjærlighet

Kort fortalt

I Østfold ligger våre 3 gårder som produserer Livèchekylling; Løken, Nedre Grini og Frøshaug gård. Her lever kyllingen i rolige og tilrettelagte miljø.

Produksjonssted

Nortura Hærland

Merker

Nyt NorgeSpesialitet Unik Smak

Våre Livèchebønder er dedikerte og kjempestolte av det de jobber med. De bryr seg virkelig om dyra sine og legger ned en ekstra innsats for å levere de beste råvarene til kundene våre. På gårdene er det gjort bygningsmessige og miljømessige tilpasninger – en forutsetning for å ha Livèchekylling.

Kyllingen lever i et rolig og tilrettelagt miljø og har et spesialkonstruert uteareal der de kan gå inn og ut etter eget ønske, og det kommer rikelig med naturlig lys inn gjennom store vinduer.

100 % vegetabilsk fôr 


Livèchekylling er utviklet med inspirasjon fra de beste, franske kvalitetskyllingene. Fôret er 100 prosent vegetabilsk og tilsatt urten løpstikke, også kjent som kjærlighetsurt, og er tilgjengelig for kyllingene hele tiden. Fôret har et optimalt næringsinnhold for å sikre riktig vekst.  

Henriette B. Eriksen

Henriette B. Eriksen

Henriette B. Eriksen

Jeg jobber med storfe og vilt. Kontakt med meg gjerne dersom du har en ídé til en spennende storfeserie eller et viltprodukt, som du ønsker å dele med norske forbrukere.

Lukk Kontakt Henriette

Saktevoksende rase


Livèchekylling er kylling av den saktevoksende rasen Ross Rowan. Den får vokse seg naturlig stor i 48-50 dager, og er en sterk, sunn og frisk rase som gir kjøtt av høyeste kvalitet. Trendene viser at hvitt kjøtt-markedet er i stor endring og at denne typen kylling vil bli stadig mer etterspurt.  Livèchekyllingen finnes i dag på flere restaurantmenyer rundt om i landet og kan også kjøpes gjennom marked.no.   

Visste du at Livèchekylling var hovedingrediens i Det Norske Kokkelandslagets OL-meny i 2016?